27 juni, 2011

Ny app ger full koll på kryssningstrafiken

Stockholms Hamnar har lanserat appen ”CruiseSthlm” som visar vilka kryssningsfartyg som kommer till Stockholm och Nynäshamn. Alla inneliggande och väntade kryssningsfartyg visas med kartposition och bild, samt med information om fartyget.

Under säsongen kommer tio kryssningsfartyg i veckan till Stockholm och Nynäshamn och det är många som är intresserade av fartygen. Appen har därför skapats som ett komplement till den uppskattade fartygslistan på Stockholms Hamnars webbplats.

Tjänsten förenar nytta med nöje. Turist- och servicebranschen arbetar nära kryssningsfartygen och vill veta när fartygen lägger till. Även bland allmänheten är intresset stort att få mer information om de storslagna kryssningsfartygen.

Appen finns för Ipone och Ipad och kan laddas ner gratis via Appstore.