27 juni, 2011

Ny serie med RIB-båtar från Rupert Marine

Svenska Rupert Marine, med tillverkning i Åkersberga, presenterar en ny serie RIB-båtar på 22 respektive 26 fot. I företagets pressinformation säger de att “Rupert Utility är tillverkad med samma höga kvalitet och samma komponenter som övriga Rupert-båtar, det är bara utrustningslistan som skiljer. Utility är en basutrustad Rupert utvecklad för dig som ställer mycket höga krav på din båt men som inte har behov av en specialutrustad båt”.

Utility finns i ett antal standardmodeller men går också att få med skräddarsydda lösningar. Rupert Utility används av såväl professionella kunder som privatpersoner. Utility för utombordare kan levereras med eller utan motorer.

RUPERT UTILITY SPORT
Rupert Utility Sport är standardbåtar på 22 och 26 fot som vi har valt att utrusta med en stå/sitt-soffa och praktiska förvaringsutrymmen samt plats för många passagerare. Rupert Utility Sport är färgsatt i en ljus och sober gråskala och alla rostfria detaljer är glasblästrade med mycket hög finish. Dynorna är färgmatchade i dynväv från Sunbrella. Det finns också ett stort urval av extratillbehör till Utility Sport. Levereras med eller utan motor.

Rupert 26 Utility Sport
Längd: 8,00 m
Bredd: 2,75 m
Vikt: 1200 Kg (utan motor)
Bränsle: 250 L
Fart: 30-50 Kn
Sittplatser: 5-8
Max motorstyrka: 300 Hk
CE klass: B Offshore
Introduktionspris:
från 695 000
Inkl. Evinrude 200 E-Tec

Rupert 22 Utility Sport
Längd: 6,70 m
Bredd: 2,75 m
Vikt: 1000 Kg (utan motor)
Bränsle: 250 L
Fart: 30-50 Kn
Sittplatser: 5-6
Max motorstyrka: 200 Hk
CE klass: B Offshore
Introduktionspris:
från 595 000
Inkl. Evinrude 150 E-Tec

Info: www.rupertmarine.com