27 juni, 2011

Berntsson Sailing Team avancerar på Världstouren

Teamet presterade sitt hittills bästa resultat i årets upplaga av World Match Racing Tour genom en fjärdeplats i Portimao Portugal Match Cup. -“Vi är oerhört nöjda med att ha tagit oss till semifinal och vi ser att vår långsiktiga satsning nu har börjar att ge resultat. Vi har successivt seglat bättre under veckan och förbättrat både starter, båtfart och manövrar. Erfarenheten och känslan tar vi nu med oss till seglingarna i Marstrand som börjar den 7 juni”, säger teamets skeppare Johnie Berntsson.

Med i laget var Johnie Berntsson, Daniel Wallberg, Nils Berkås, Niklas Carlzon och Björn Lundgren

Resultat:
1 Ian Williams (GBR)
2 Francesco Bruni (ITA)
3 Mathieu Richard (FRA)
4 Johnie Berntsson (SWE)
5 Torvar Mirsky (AUS)
6 Jesper Radich (DEN)
7 Peter Gilmour (AUS)
8 Bjorn Hansen (SWE)
9 Damien Iehl (FRA)
10 Alvaro Marinho (POR)
11 Reuben Corbett (NZL)
12 Olli-Pekka Lumijarvi (FIN)