5 juli, 2011

Upptäck Kungälv deltar i Stena Match Cup på Marstrand

Kommunen bjuder på massor av intressanta, spännande och roliga aktiviteter i vår montern vid Turisten/Oscar. Varje dag kommer att ha sitt eget tema i Marstrand.

Tisdag 5 juli – Företagardag
I samarbete med Företagarna Kungälv, SEB, Swedbank, Handelsbanken, Nordea, Länsförsäkringar och Kungälvs-Posten bjuder Kungälvs kommun in till ett Morronpass på Marstrand.
På eftermiddagen bjuder Södra Bohuslän Turism tillsammans med kommunerna i Kungälv, Tjörn, Stenungsund och Orust samt Business Region Göteborg in till ett Affärsseminarium i Societetshuset.
Kommunens tält bemannas under dagen av representanter från ovanstående organisationer och företag.

Onsdag 6 juli – Attraktiv Arbetsgivare
Varför det är så bra att jobba i Kungälvs kommun och vilka jobb finns det? Vill du veta mer om Kungälvs kommun som arbetsgivare?
Välkomna till kommunens tält och möt dem som jobbar med rekrytering till Kungälvs kommun. I vårt tält kan du under dagen lämna din intresseanmälan för jobbsök direkt till personalen från kommunen.

Torsdag 7 juli – Kultur- och naturmiljöer i Kungälvs kommun
Älv, skog, hav, sjöar, ängar, fornminnen och kulturmiljöer. I Kungälv finns stora möjligheter till en aktiv fritid med friluftsliv och ett rikt utbud av kulturella besöksmål.
Klockan 10-12, 13-15 kan du vara med på Historiskt pyssel.

Fredag 8 juli – Bodag
Planer för framtidens Kungälvs kommun!
Kom och ta del av det pågående arbetet med den nya översiktsplanen. Kommunen visar även upp andra aktuella planer och bostadsprojekt som exempelvis; Kongahälla, Kvarnkullen och Hedvigsholmen. Du kan även få information om befintliga cykelleder och den planerade cykelvägsutbyggnaden.
Under dagen finns modellen för Kongahällatomten uppställd.

Lördag 9 juli – Kulturdag
Kom och var med på Marstrands Quiz – frågesportstävling kl. 11-12 på Rådhusplatsen utanför biblioteket som ligger i Rådhuset.
Klockan 14-15 blir det Skattjakt för hela familjen, samling utanför biblioteket.

Söndag 10 juli – Entré Marstrand
Entré Marstrand – Hur skall Sveriges framsida se ut i framtiden?
Visionsskisser över ett helt nytt område med båtplatser, bostäder, marina verksamheter och parkeringar vid Badhålan/Mjölkekilen.