2 augusti, 2011

Ny kompakt kikare från Swarovski

Swarovski lanserar CL Companion 30, en ny familj med fältkikare som kännetecknas av kompakt och ergonomisk design samt en vikt på 500 gram som gör dem till de lättaste kikarna i sin klass. Summa summarum: mycket kikare för pengarna och en perfekt extrakikare eller komplement till teleskopet vid alla typer av båtliv, natur- och fågelskådning.

Lanseringen omfattar två nya modeller, CL Companion 8×30 och 10×30 och de blir tillgängliga i tre olika färger: grön, svart och sandbrun.

”Den beprövade precisionen hos Swarovskis kikare garanterar komfortabel användning med ljusstarka kontrastrika bilder för minnesvärda naturupplevelser. Den nya designen hos CL Companion 30 kombinerar ett modernt utseende och känsla med den kompakta konstruktion och ergonomi som är så typiska för Swarovski”, säger Håkan Lindström hos Swarovskis nordiska generalagent Focus Nordic.

När man observerar naturen från sitt fönster eller under färden är CL Companion alltid inom räckhåll för att snabbt kunna identifiera olika arter eller för att beskåda naturen i all sin prakt. Dess kompakta format och låga vikt gör att den alltid finns nära till hands när de stora ögonblicken uppenbarar sig. Med beprövad Swarovski precision, lättviktsdesign och ett attraktivt pris kan man inte önska sig mer av en kompakt kikare.

Ackompanjerande kampanj på Facebook
Lanseringen åtföljs av en kampanj på Facebook med ett spel kallat “World Traveller’s Challenge” där man kan sätta sina geografiska kunskaper på prov och utmana sin kreativitet med en fototävling med fina priser. I juni lanseras även en produkt-testkampanj på Facebook där man kan ansöka om att få testa nya CL Companion 30 under en tid av sex månader. Se www.facebook.com/swarovskioptik.leisure

Pris och tillgänglighet
Swarovski CL Companion 8×30 och 10×30 blir tillgängliga i handeln under Augusti månad, där de kommer att kosta ca 9499:- kr respektive 9999:- kr inklusive moms.