1 augusti, 2011

Team Westerlund Racing tävlar i Sverige

Ett av Sveriges framgångsrika racerbåtsteam har fått hem en av sina båtar till Sverige och planerar nu för att köra i flera race här hemma. Det är Team Westerlund Racing, som bland annat har tävlat i X-cat world series i Dubai och Abu Dhabi. Båten finns för tillfället att beskåda på Grepens Marin i Öregrund.

Den första visningen av båten blir en uppvisning under lördagen i Öregrund kl11-13 i samband med Roslagsloppet.

Den 27-28 Augusti tävlar teamet i www.skoklosterrace.se

Teamet består av ägaren Claes Westerlund, som även har tagit en titeln VM i Offshorracing tidigare. Båtens besättning består av en som styr (pilot) och en som gasar och trimmar (throttleman). Sammanlagt alltså tre personer:
Claes Westerlund, Throttleman
Joakim Kumlin, Pilot
Daniel Svensson, Throttleman

Info: www.teamwesterlundracing.se