22 augusti, 2011

Atlantica bjuder på ankringstips i mobilen

Båtföräkringsbolaget Atlantica presenterar en ny app för mobiltelefoner, där de bjuder på sina ankringstips. – Det finns många fantastiska ställen att besöka kring vår långa kust. Här är några som du kan välja mellan när du vill söka nya hamnar för din nästa båttur, säger Kristina Norman, marknadschef på Atlantica.

– Du kan ladda ned dem både från AppStore eller på Android Market och du söker på ankringstips fortsätter hon.

Det finns i dagsläget 100 st ankringstips runt hela Sveriges kust och du kan ladda upp dina egna bilder och både kommentera din bild och eller själva Ankringstipset.

På varje Ankringstips kan du välja om du vill läsa texten eller om du hellre vill få den uppläst. Texterna innehåller lite historia, anekdoter, tips på vad man kan göra, på vissa ställen finns det grund man skall undvika eller kanske tips på en bra vik att ligga i.

– Vi hoppas att våra Ankringstips i mobilen skall göra att båtägarna får lite ny information om de ställen de brukar besöka och också hitta till nya smultronställen.
I förlängningen hoppas vi också att det skall gå att lägga till och dela med sig av sina egna ankringstips säger Lars Torgersson, Sverigechef för Atlantica.

– Vi vet att vi är ute lite sent på säsongen men hoppas på en lång, varm och skön höst med många uppladdade bilder och många textkommentarer, och vi har redan bestämt att det skall komma fler Appar från Atlantica, säger Kristina.

Info: www.atlantica.se