23 augusti, 2011

Svenskt Båtcenter i nya lokaler

Svenskt Båtcenter, som bland annat säljer Princess motorbåtar, har nu slagit upp dörrarna till sin nya marina i Kornhall vid Kungälv, norr om Göteborg. Där finns visningshall, nya fina kontor och brygga utanför dörren.

Nya Svensk Båtcenter är tillsammans med Princess yachts Danmark, en del av den Norska koncernen Nye Norsk Båtcenter AS med huvudkontor i Bergen.

– Vårt fokus kommer att vara försäljning av nya och begagnade Princess båtar. Huvudägare är Arne Hövik från Bergen som en gång startade Princess försäljningen i dessa respektive länder och som nu åter gått in och satsar hårt på en gemensamma framtid i de nordiska länderna, säger Stefan Hellman, VD för Svenskt Båtcenter.

Svensk Båtcenter AB har nu varit etablerad ett antal år på den Svenska västkusten och etablerat sig ordentligt på den internationella Princess kartan.

Kornhall ligger väster om Kungälv vid stranden av Nordre Älv alldeles intill färjan mellan Hisingen och fastlandet på den norra sidan. I marinan finns även bl a Gillholms Marina som representerar flera olika motorbåtsfabrikat vilket skapar en fantastisk miljö för alla motorbåtsälskare.

– Vi kan idag erbjuda såväl vinterförvaring som service och reparationer. Vi kan lyfta båtar upp till 50 ton med egen travellift. Därmed kan vi erbjuda allt vad en båtägare kan önska, en helhet från skräddarsydd specifikation, försäljning och leverans till löpande service support. Vi finns till hands för ett tryggt och bekvämt båtägande hela vägen.

Info: www.batcenter.se

www.facebook.com/SvenskBatcenter.