26 augusti, 2011

Nya detaljer om nya Bavaria Vision 46

Tyska Bavaria presenterar nu flera skisser på den nya Vision 46, en modell som får sin premiär på båtmässan “boot“ i Düsseldorf i januari 2012. Förutom dessa exteriöra skisser visas inredningen, som kommer att finnas både som två- och trekabinsvariant och med ett ellelr två badrum och med en komplett duschenhet.

– Konceptet har utvecklats tillsammans med kunder från hela Europa, säger Bavarias produktchef, Daniel Kohl.

Kunder i både södra och norra Europa kommer att bli förvånade.

Elegans och läthanterlighet står i centrum, enligt Bavaria, För att motsvara dessa höga målsättningar har konstruktörerna tagit hjälp av Design Unlimited.

– Vi ville kombinera moderna linjer med en atmosfär av varm elegans för att skapa en verkligt fin interiör i Vision 46. Båtens generösa volym under däck gör detta möjligt, säger Mark Tucker på Design Unlimited.

Info: www.bavariasverige.se