15 september, 2011

Navigare Yachting lanserar ny bas för segelcharter i Kroatien

Navigare Yachting lanserar inför säsongen 2012 en ny bas utanför Split i Kroatien. Den nya basen utgår från hamnen i Trogir som är en naturskön hamn på perfekt läge bara 20 minuter från flygplatsen i Split. Härifrån har man ett perfekt utgångsläge för att uppleva den Kroatiska skärgården med segelbåt.

Pressrelease:

Med denna nya bas opererar nu Navigare Yachting från tre olika marinor i Kroatien. Totalt kommer det att finnas närmare 60 svenskägda segelbåtar för säsongen 2012. Navigare Yachting har idag den mest moderna och välskötta charterflottan i Kroatien.

Kroatien har under de senaste åren gått upp som nummer ett i popularitet hos de som vill hyra segelbåt.

Navigare Yachting kan som enda svenska arrangör presentera en egen charterflotta med över 100 välskötta och moderna segelbåtar i Kroatien, Grekland, Turkiet, Thailand och Sverige. För dig som kund innebär detta en rad fördelar; våra båtar är underhållna med största noggrannhet, vi har svensk personal som möter dig på plats, och framför allt genomsyras alla våra arrangemang av bästa tänkbara service. Segla själv eller låt våra svensktalande skeppare och värdinnor ta hand om båten och servicen ombord.

Info: www.navigare-yachting.com