7 oktober, 2011

Följ Bavarias nya visioner på virtuell filmtour

Tyska Bavaria håller verkligen ett högt tempo i sin produktutveckling. Nu har företaget även öppnat en blogg för den helt nya Vision 46. I bloggen finns bland annat en film och en virtuell tour som är näst intill unik i båtbranschen, i alla fall bland det material som läggs upp för allmänheten. Bloggen visar på en hel del nya idéer som båten kommer att ha.

Bavarias kommande produktserie kommer att introduceras under 2012. Den innehåller många nya designidéer som bland annat finns i Vision 46 (bilden).

Vision ska, enligt Bavaria, stå för exklusiva båtar i toppskiktet vad gäller kvalitet och komfort. De ska även bli extremt lätta att hantera och använda.

Genom hela framtagningsprocessen har Bavaria fortsatt haft samarbete med världsberömda Farr Yacht Design och det engelska företaget Design Unlimited.

För att möta kundernas krav och behov har även en grupp kunder från Europa tagit det av utvecklingsarbetet.

Vision 46 blir den första modellen i den nya serien. Den ska, enligt Bavaria,, kombinera elegans med moderna designidéer. Båtens totallängd blir 13,99 meter och skrovet får en längd på 13,70 meter. Vattenlinjelängden blir 12,51 meter. Totalvikten blir 12,3 ton med en 28 % andel barlast.

Titta in på Bavarias hemsida och klicka på filmen där. Den är intressant.

Här finns bloggen:
http://new-vision.bavaria-yachtbau.com/index.php?id=92&L=1