7 juli, 2013

Invigning av nytt konferenscentrum på Käringön

”Käringöns Hafsbad” öppnas under sommaren 2013. Detta blir en efterlängtad konferensanläggning på Käringön. Det knyter an till historien och ”Kärringöns Hafsbad” som fanns på ön i slutet av 1800-talet.

I kuranläggningen ”Kärringöns Hafsbad” som fanns på ön i slutet av 1800 talet och in på 1900 talets början kunde man bland annat ägna sig åt ”Kurbad”, ”Tallbarrsbad”, samt besöka läkaren för att få råd om vilken kur som skulle hjälpa. På denna anläggning kan man konferera i lugn miljö utan bilar och trafik. Man kan även göra ett besök i vår Spainspirerade Bastu, för att ge själen lite ro, kurera sig i olika avdelningar, ladda om, eller bara koppla av.

Anläggningen kan ta emot allt från mindre grupper för möten, event, eller varför inte en Relaxdag i det yttersta havsbandet. de klarar också en större konferens med upp till ca 60 personer.

Konferensrum Ö-fyren är till för större sällskap, utrustat med Wifi, HD-projektor & whiteboard, samt sedvanliga konferenstillbehör. Här finns också kapprum, toaletter & kök.

Relaxavdelning finns också om 40m2 i samma byggnad som Bastun.

Info: http://karingonshafsbad.se/