22 augusti, 2013

Premiär för Fairline Targa 48 OPEN i Cannes

Fairline kommer att ha premiär för sin nya modell Targa 48 OPEN på den internationella båtmässan i Cannes, som hålls 10–15 september. Det blir därmed första gången som kunder och media får se denna båt som av Fairline beskrivs som ett exempel på extremt hög finish och kvalitet.

48 Open är den första av tre nya modeller på samma 48-fotsskrov som Fairline lanserar under de kommande månaderna. Det är också den första båtmodellen som byggs i Fairlines nyrenoverade fabrik efter en investering på närmare 30 Mkr.

Den svenska motortillverkaren Volvo Penta är ofta förstahandsvalet för båtar I den här storleksklassen, särskilt från de engelska varven. Fairline Targa 48 OPEN är försedd med Volvo Penta IPS för att matcha båtens dynamiska skrovdesign.

Båten är utrustad med två kabiner med separate badrum, något som är ett krav för båtar I den här klassen som säljs på kontinenten och för kunder som har sina båtar i Medelhavet. Modellen har finesse som till exempel elektriskt manövrerat canvastak och ett garage för en vattenjetdriven tender (tillval) samt en höj- och sänkbar badplattform. Under däck finns, förutom kabinerna, även ett fullt utrustat pentry med en rymlig soffgrupp, som även den kan förvandlas till sovplats.

Info: www.fairline.com

Twitter www.twitter.com/fairlineboats