28 augusti, 2013

Smarta Steelie sätter mobilen och läsplattan på plats i båten

Smarta och snygga Steelie från Nite Ize gör det ännu enklare och smidigare att använda mobilen och lästplattan. Både hemma och i bilen. En liten stålkula och en magnet håller mobilen och läsplattan på plats precis där du vill ha den. Serien består av tre tillbehör. Ett för montering i bilen och två bordsstöd för användning hemma och på jobbet.

Nite Ize är känt på den svenska marknaden för bland annat sina tuffa och slagtåliga mobilskal och ljusstarka ficklampor från Inova. Steelie är en helt ny serie smarta tillbehör för mobiltelefoner och läsplattor. Med Steelie Car Mount Kit kan du montera mobilen och läsplattan i bilen utan hållare.Steelie HobKnob Kit och Steelie Pedestal Kit är två bordstöd för att sätta fast eller vinkla mobilen och läsplattan i det läge man önskar för att se på film, läsa en bok, granskar en ritning eller följa ett recept.

Steelie Car Mount Kit håller mobilen eller läsplattan på plats i bilen med en smart litet stativ. Utan hållare. En magnet placeras på telefonen/läsplattan. I magneten finns en silikondel som gör att enheten fastnar i det läge som man önskar. Den lilla stålkulan placeras med hjälp av självhäftande delar i bilen. Stativet kan användas på skyddsfodral och magneten är säker för telefoner och surfplattor. Enkel att montera och ta bort.

Steelie HobKnob Kit är ett magnetiskt handtag och ministativ för läsplattor och telefoner som fungerar enligt samma princip som Steelie Car Mount Kit. Perfekt handtag och utmärkt stativ gör det möjligt att luta mobilen/läsplattan mot ett bord eller annan plan yta. Kan användas på skyddsfodral.

Steelie Pedestal Kit – stativ som ger perfekt vinkel på mobilen och läsplattan. Även Steelie Pedestal Kit är lätt att montera och ta bort med självhäftande delar. Med en magnet på baksidan av telefonen/läsplattan dockas den till bordstativet. Ger perfekt vinkel för att se en film på läsplattan eller kolla en ritning eller recept på mobilen. Stativet är en decimeter högt och mobilen kan vinklas och roteras åt alla håll när den är fastsatt på stativet.

•Steelie Car Mount Kit: Storlek: 28,5 mm x 27,1 mm, vikt: 71 gram, garanti: 1 år. Rekommenderat cirkapris 249 kronor.

•Steelie HobKnob Kit: Storlek: 41,3 mm x 34,9 mm, vikt: 42 gram, garanti: 1 år. Rekommenderat cirkapris 285 kronor.

•Steelie Pedestal Kit: Storlek: 77,8 mm x 69,85 mm, vikt: 149 gram, garanti: 1 år. Rekommenderat cirkapris 395 kronor.