28 augusti, 2013

Återanvändningsbar luftavfuktare för båten

KGK lanserar AirDry under mässan Allt på sjön i Gustavsberg, 30 augusti – 1 september. AirDry är en portabel luftavfuktare som du dessutom kan återanvända flera gånger efter att du torkat den!

Med AirDry kan du inte bara hålla imman borta från vindrutan i bilen, den är även perfekt att lägga i vinterstående båtar, husvagnar och husbilar och andra fordon för att där ta bort överskottsfukt. Fordonen är tillverkade för att klara av fukt utifrån, med den här luftavfuktaren skyddar du även elektronik, textilier och metall på insidan. Andra typiska användningsområden för AirDry är till exempel sommarstugor, garage och källare.

Vid en första anblick kan påsen från AirDry se oansenlig ut. Men en enda påse kan lagra hela 600 milliliter vätska, utan risk för läckage. Hur länge AirDry samlar upp fukt varierar beroende på fordonets storlek, luftfuktighet och temperatur, men i normalfallet jobbar den på oförtrutet i cirka sex veckor.

Om du torkar luftavfuktaren så kan den snart användas igen. Torkningen av luftavfuktaren tar allt från ett par dagar till någon vecka, så du kan med fördel alternera mellan två stycken. Det går snabbast att torka AirDry om du placerar den vid en värmekälla eller låta den ligga i solen.

AirDry finns att köpa hos Autoexperten och andra välsorterade återförsäljare av bil- och båttillbehör.

Rekommenderat pris 159 kr.