2 september, 2013

Navigare Yachts blir importör av Jeanneau

Från och med 1 september är bolaget Navigare Yachts exklusiv importör av Jeanneau segelbåtar i hela Sverige. Genom Navigare Yachts finansiella styrka har företaget en målsättning om att inom fem år omsätta 300 Mkr.

– Vi är mycket stolta att kunna presentera en stark och långsiktig leverantör av nya båtar redan från start, säger Simon Eklund, vd för Navigare Yachts.

– Vår målsättning är att lyfta försäljningen till en ny nivå. Vi satsar på stora volymer, personlig och komplett service för våra kunder samt kreativa och anpassade lösningar, fortsätter Simon.

Med en exklusiv uppsättning erbjuder Navigare Yachts fulländade koncept inom försäljning, förvaring, service och charter. Bolaget står för nytänkande kring att äga båt och erbjuder även ett helt unikt klubbkoncept. Den geografiska placeringen är optimal, med varvsverksamhet i Stenungsund, försäljning, förvaring och servicebas i Stockholm samt inom kort, servicestationer i hela landet.

Info: www.navigareyachts.com