17 september, 2013

Nu kan mobilen kallas mobil på riktigt

Perifa lanserar ett smart tillbehör till alla som upplever att laddningen inte räcker till på telefonen eller surfplattan. Alla nya funktioner och appar gör att batteritiden bara blir kortare och kortare. Krav på större skärmar och samtidigt lättare och smidigare format är svårt att kombinera och då blir batterikapaciteten ofta lidande.

Powerbank 12000 är en bärbar laddare som inte kräver nätuttag och har kapacitet som även räcker till den flitigaste surfaren!

Den har kapacitet att ladda marknadens vanligaste smartphones upp till 5 ggr när den är fulladdad. Kapaciteten är hela 12000 mAh vilket är mer än dubbelt så mycket som motsvarande produkter på marknaden idag. Det har gjorts möjligt genom att använda de senaste Litium Polymer-batterierna, som har ett oslagbart förhållande mellan vikt och kapacitet.

Den laddar fullt på cirka tolv timmar, har en tydlig display som visar hur mycket som är kvar, dubbla uttag för samtidig laddning av två telefoner eller en surfplatta och en telefon. Väger bara ca 240 gram vilket gör att den alltid kan följa med i väskan eller portföljen, ingen oro längre för att batteriet inte skall räcka till. Perfekt på resor, utomhus eller bara när man inte har ett vägguttag i närheten.

Det ena uttaget laddar med 2,1A för surfplatta och det andra med max 1A till smartphones.
Powerbank laddas via USB uttaget på datorn eller med den vanliga USB telefonladdaren.
Den är utrustad med överladdningsskydd och urladdningsskydd för maximal säkerhet. Pris 595 kr.

Info: www.perifa.se