17 september, 2013

Joystick för inombordare från Cummins

Även Cummins introducerar nu joysticksystem för båtar med inombordsmotorer. Cummins Inboard Joystick är ett system som förutom joystick använder bogpropellrar som kan köras längre än standard. På så sätt kan Cummins hantera även traditionella motorer och backslag.

Förutom joystick kontroller och Cummins elektroniska gas- och växelkontroll kommer Cummins Inboard Joystick även med en exklusiv så kallad Extended Run Thruster technology. Det är tack vare den som bogpropellrarna ska kunna arbeta mer och under längre tid för att göra båthanteringen enklare och säkrare.

Cummins erbjuder även Thruster Monitoring, för att göra båtföraren uppmärksam på om bogpropellern används.
Cummins backar upp alla komponent er i systemet med garanti, service och support. Garantin gäller i två år eller 1 000 timmar.