20 november, 2015

Fantastiska bilder i 2016 Rick Tomlinson Calendars

För den som vill ha en almanacka med några av de allra bästa seglingsbilderna i världen så är det här ett säkert kort. Den 28:e upplagan av Rick Tomlinson Portfolio and Desk Calendars finns nu tillgänglig inklusive tolv härliga bilder från seglingar över hela världen.

Årets kalender omfattar bland annat bilder från Volvo Ocean Race at Cape Horn, Royal Yacht Squadron Bicentenary Regatta, Sir Ben Ainslie’s Americas Cup utmaning, segling i Grönland plus flera andra bilder från internationella regattor.

Action och fina bilder har alltid varit Ricks kännetecken.

– Varje bild kommer att hänga på väggen under en hel månad och därmed ge betraktaren något som man inte alltid ser vid första anblicken, säger Rick.

– Min särskilda favorit i år är en bild av Brunel vid Kap Horn.

Kalendern kostar £17.50 (cirka 200 kr) plus frakt och paketering. En Desk Calendar kostar £7.50 plus p&p.

Info: www.rick-tomlinson.com

Om Rick Tomlinson
Rick har deltagit i fyra Whitbread Round the World Races ombord på Drum, The Card, Intrum Justitia och Team EF.

Han grundlade sin karriär genom att fotografera ombord på Drum och har därefter blivit en av de mest uppskattade marina fotograferna i världen. Bland hans många projekt finns Volvo Ocean Race, America’s Cup och många uppdrag med olika Superyachts. Han var nyligen även officiell fotograf för Team SCA.
Rick arbetar med sitt galleri i Cowes på Isle of Wight som bas.