27 november, 2015

Kvalitetskikare i begränsad utgåva

Hösten 2015 lanserar Swarovski Optik en exklusiv utgåva av den populära CL Companion-kikaren, med en begränsad upplaga på 1 000 enheter: CL Companion Polaris. Modellens eleganta design har inspirerats av polarområdenas ändlösa vidder och de färger som reflekteras i ismassorna.

Pressmeddelande

CL Companion Polaris är en följeslagare som låter dig delta i naturens fascinerande skådespel vid polarområdena på nära håll – men samtidigt på tryggt avstånd, till exempel från en båt. Kanske handlar det om att beskåda det magiska ljuset vid världens ände, pingvinernas fängslande beteende eller den majestätiska arktiska isbjörnen.

CL Polaris-kikaren har en mörkblå gummiarmering och de vridbara ögonmusslorna i silver är ett elegant inslag inspirerat av de färger som reflekteras i ismassorna. Den vattenavvisande väskan med rullstängning skyddar kikaren i de tuffaste väderförhållanden och är samtidigt en snygg modeaccessoar.

Ett exklusivt, numrerat intyg undertecknat av styrelseordförande Carina Schiestl-Swarovski medföljer varje CL Companion Polaris-kikare. Kikaren levereras dessutom med en expeditionsdagbok där du kan skriva ner minnesvärda händelser under dina resor.

Kikaren CL Companion Polaris är tillgänglig med 8x eller 10x förstoring och en imponerande objektivdiameter på 30 mm. Kikarens kompakta, eleganta design och lätta vikt på 500 gram gör att den är perfekt att ha med på resan. Den är mycket bekväm att använda tack vare högprecisionsoptik, bra transmission och särskilda ytbeläggningar som garanterar ljusa, kontrastrika bilder och verklighetstrogna färger.

CL Companion Polaris är även dammtät, vattentät och stöttålig tack vare det robusta skyddet – perfekt för intensiv användning under resor. Okular- och objektivskydd, en traditionell bärrem och en flytande bärrem medföljer också.

Info: www.swarovskioptik.com