19 januari, 2016

Smart förvaring för gummijolle

Den patentsökta upphängningsanordningen Dinghy Rings är utvecklad för att underlätta hanteringen av en uppblåst gummijolle i hemmahamnen. Genom att enkelt backa in jollepontonernas ändar i Dinghy Rings och resa upp gummijollen till en stående position spar båtägaren tid och slipper tunga lyft.

Dinghy Rings är svensktillverkad i rostfritt syrafast stål och finns även i en version som fungerar tillsammans med en mindre utombordsmotor monterad. Dinghy Rings passar fritidsbåtar med utanpåliggande badplattform och gummijollar upp till 50 kg eller 3,5 m.

Dinghy Rings kräver inga ingrepp i gummijollen och eliminerar risken för vattenfyllning. Båtens badytor kan behållas helt intakta eftersom inga fästen behöver monteras ovanpå badplattformen. Dinghy Rings är diskret och när den inte används plockas ringarna loss på varje sida, för ett sobert intryck. Dinghy Rings är svensktillverkad och har tio års garanti.

Pris 4 900 kr.

Lanseras våren 2016 på Båtmässan Göteborg och Allt för sjön Stockholm

www.dinghyrings.se