3 februari, 2016

Erlandsons Brygga öppnar ny stormarknad för båttillbehör i Göteborg

Fredagen 5 februari, lagom till att båtmässan i Göteborg öppnar, inviger Erlandsons Brygga en helt ny stormarknad för båttillbehör i Göteborg. Platsen är Sisjövägen 45 i Sisjön, som är Göteborgs största handelsplats och ligger geografiskt rätt för företagets första etablering på Västkusten.

 

Precis som tidigare handlar det om samma lättillgängliga ”stormarknadsprofil” med båttillbehör som i företagets andra butiker. Konkurrenskraftiga priser kombinerat med en hög service- och kunskapsnivå, kommer nu även Västkustens båtfolk till del.

Erlandsons Brygga har redan flera stora butiker, främst i Stockholmsområdet; Solna, Sickla och Kungens Kurva, samt en butik i Västervik, där även centrallagret finns. Dessutom bedriver företaget en omfattande e-handel på erlandsonsbrygga.se

Erlandsons Brygga AB öppnade sin första butik redan 1992 och har i Stockholmsregionen blivit synonymt med båttillbehör bland båtfolk, tack vare sitt omfattande utbud och höga prisvärdhet.

Vid årsskiftet blev det även klart att Erlandsons Brygga köper välrenommerade Benns Mast & Båttillbehör. Detta tillskott inom framför allt segling gör hela koncernen till den mest kompletta aktören på den svenska båttillbehörsmarknaden med över 150 Mkr i omsättning.

Den nya lokalen i Göteborg är cirka 1 000 m2 stor och finns i en handelsfastighet som heter Sisjö Entré.