16 mars, 2016

Fountaine Pajot får svensk agent

Fountaine Pajot får ny generalagent för segel- och motorbåts katamaraner i Sverige företaget Yachtsale i Saltsjöbaden. Fountaine Pajot är en av världens största och äldsta tillverkare av katamaraner. Varvet har ökat sin försäljning markant under de senaste åren och intresset för katamaraner ökar successivt.

Fountaine Pajot har under 2016 lanserat 4 nya segel- och motorbåtskatamaraner, vilket gör dem till den ledande tillverkaren av katamaraner idag.

– Detta blir ett utmärkt komplement till vårt segelbåtsprogram från Beneteau. Vi har sett en ökad marknad för både segel- och motorbåtskatamaraner i Sverige, mycket tack vare de stora ytorna, de stabila sjöegenskaperna och prestandan.

– Fountaine Pajot ligger i framkant när det gäller design, innovation och performance och vi ser en stor potential i detta märke, säger Yachtsales ägare Henrik och Mattias Kennebäck.

Nya Helia 44 från Fountaine Pajot kommer att visas på de flytande båtmässorna i Ellös och Gustavsberg under sommaren 2016.

www.yachtsale.se