Garmin internationell sponsor till Ötillö swimrun world series

Garmin inleder ett internationellt samarbete tillsammans med Ötillö swimrun World Series 2016. Swimrun är en av världens snabbast växande sport. Tävlingen Ötillö är känd som en av de tuffaste, mest innovativa uthållighetstävlingarna där deltagarna springer 65 km och simmar 10 km under en och samma dag.

jyo7siye4chunoljyzqx

– Vi är mycket glada över att få samarbeta med Ötillö Swimrun World Series i år, säger Caroline Lassuie, marknadschef för Garmin EMEA.

– Eftersom Garmin satsar stort på tekniska produkter till den här typen av uthållighetssporter är Ötillö Swimrun World Series både ett idealiskt och spännande samarbete.

Som en officiell internationell samarbetspartner, kommer Garmin vara det enda varumärket med tekniska sport- och träningsprodukter i samband med Ötillö. Framför allt kommer multisportklockan fēnix® 3 Sapphire och VIRB® XE actionkameror finnas med vid aktiveringen.

Michel Lemmel, tävlingsledare och grundare av Ötillö Swimrun: Det är en ära att få arbeta med Garmin och att tillsammans utveckla sporten Swimrun. Som utövare behöver vi produkter som Garmin fēnix 3 för att kunna driva sporten framåt så att vi kan mäta och hålla koll på våra prestationer. Sporten Swimrun är ung med exponentiell tillväxt sedan 2012 och ett företag som Garmin ger trovärdighet och styrka till sporten. Swimrun i sin tur hjälper till att utveckla nya produkter och nya marknader för Garmin. En sann win-win-relation.

2016 ÖTILLÖ Swimrun World Series drar igång 28 maj på Utö i Stockholms skärgård. Följande tävlingar ingår också: ÖTILLÖ Scillyöarna (Storbritannien) 18-19 juni, ÖTILLÖ Engadin (Schweiz) 9-10 juli, ÖTILLÖ 1000 Lakes (Tyskland) 22-23 oktober och ÖTILLÖ SWIMRUN VM i Sverige 3-5 september.

För mer information se: www.otilloswimrun.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*