7 juni, 2016

JOTUN Yachting lanserar ny båtvårdsapp

Såväl båtägare som professionella båtaktörer står nu inför en ny båtsäsong med många timmars arbete för att få båtarna klara för sjösättning. Oavsett om du är ny eller erfaren båtägare kan det uppstå tveksamheter och frågor under arbetets gång. Dessa kan du nu snabbt få svar på genom ett enkelt knapptryck på mobilen i den nya båtvårdsappen Yachting – Allt om båten.

JOTUN Yachting lanserar ny båtvårdsapp

 

Appen innehåller vägledning, tips och instruktionsfilmer som gör underhållet av din båt enklare. Vilka produkter ska du välja? Hur mycket bottenfärg behöver du till din båt? Vilket förarbete behöver du göra innan sjösättning? Detta och mycket annat finner du svaret på i appen och genom att följa instruktionerna noga får du bästa resultat och ett problemfritt båtunderhåll hela säsongen.

”Vi lever alla i den digitala världen och förväntar oss information och hjälp i realtid. Båtvård är inget undantag så därför har vi gjort Jotuns båtvårdsguide digital och interaktiv, för att ge samma information som de tryckta broschyrerna och mer därtill: lokala återförsäljare, filmer, teknisk data, applikationsråd och mycket mer” säger Marcus Reynolds, Internationell Marknadschef för Jotun Yachting.

Vill du ha hjälp att enkelt göra din båt redo för säsongen?

Med båtvårdsappen Yachting – Allt om båten på din smartphone eller surfplatta har du direkt tillgång till all information du behöver under dina säsongsförberedelser av båten. Ladda ner appen gratis till din Iphone, surfplatta eller Android, från Itunes, App Store eller Google Play, genom att söka efter Jotun Yachting eller använda QR koden nedan.

Innehåll i appen:

Produktinformation och tekniska data
Välj rätt bottenfärg utifrån tidigare färgsystem
Rekommendationer om hur mycket färg du behöver
Instruktioner och råd om färg och båtvård
Yachting färgkarta med kulörer
Nyheter (kommer snart)
Hitta återförsäljare nära dig
Information om Jotun