10 november, 2016

Kraftfulla VHF för full integrering

Garmin presenterar VHF 110i och VHF 210i AIS, två nya kraftfulla VHF:er för både OEM och eftermarknaden. De matchar de senaste GPSMAP sjökortsplottrarna och multifunktions-displayerna (MFDs) samt erbjuder full integrering med Garmins system via NMEA 2000.

VHF 110i har 25W sändningseffekt och Class D Digital Selective Calling (DSC), inkl. distress calling och direct calling med användarprogrammerad Maritime Mobile Service Identity (MMSI) via NMEA 2000. Förutom dedikerade knappar och rattar för enkelt handhavande, har VHF 110i tre funktionsknappar där du enkelt väljer den information som just du vill ha. VHF 110i har också NOAA vädervarningar och Position Tracking, där du kan lokalisera och hålla koll på upp till tre båtar som använder ett Garmin system.

För den som vill ha Automatic Identification System (AIS) är VHF 210i AIS rätt produkt. Den innehåller alla funktioner som nämns ovan plus en inbyggd AIS-mottagare för ökad situationsmedvetenhet och kontroll på öppet vatten. VHF 210i AIS har också ett Two-way Hailer system för kommunikation ombord på båten.

Pris från 3 699 kr.

Info: www.garmin.se

 

vhf110