25 november, 2016

Riktigt bra instruktionsfilmer på nätet

Med start 24 november har utbildningsföretaget Neptunia släppt den första av 24 stycken instruktionsfilmer för båtfolk på webben.  Filmerna är korta och välgjorda med en tydlig inriktning att underlätta för båtfolk.

Neptunia drivs av Maria Lannér, som kallar sig båtcoach. Som sådan har hon redan tre säsonger bakom sig med utbildning i hur det är att köra motorbåt.

De filmer som släpps nu är i form av en kortfilm med tips och inspiration. Tanken är att släppa en rad smarta instruktionsfilmer fram till sjösättningen. De behandlar bland annat ämnen som hur man hanterar båten generellt, slusskörning, rollspelet ombord och annat som alla båtägare känner igen.

Filmerna vänder sig både till nybörjare och mer erfarna.
Under flera veckor ända fram till våren 2017 kommer Neptunia och båtcoach Maria Lannér bjuda på sina bästa tips och inspiration när det gäller motorbåtsmanövrering. Filmerna är vardera cirka en minut långa och publiceras på sociala medier varje vecka.

Info: www.neptunia.se/filmer/

Bildtext:
Maria Lannérs filmer är korta och tydliga med smarta tips till alla som kör båt. Foto: Christel Eldrim.