25 december, 2016

Träna manövrering när du går och handlar

Nu är det dags att träna båtkörning i vardagslivet. Med rubriken ”Träna manövrering när du går och handlar” visar Maria Lannér hur alla kan träna båthantering med en kundvagn.

Det kanske inte är nödvändigt att ha fendertar med sig, men principen för hur man kör motorbåt och kundvagn är ungefär densamma.

– Jag uppmanar alla som har riktigt kraftig båtabstinens – ge er ut i mellandagsrean, fyll på i skafferiet och träna samtidigt motorbåtsmanövrering, säger Maria Lannér på företaget Neptunia.

Utbildningsföretaget Neptunia släpper totalt 24 instruktionsfilmer för båtfolk på webben. Filmerna är korta och välgjorda med en tydlig inriktning att underlätta för båtfolk.

Maria Lannér kallar sig båtcoach. Som sådan har hon redan tre säsonger bakom sig med utbildning i hur det är att köra motorbåt.

De filmer som släpps nu är i form av en kortfilm med tips och inspiration. Tanken är att släppa ännu fler smarta instruktionsfilmer fram till sjösättningen.

Under flera veckor ända fram till våren 2017 kommer Neptunia och båtcoach Maria Lannér bjuda på sina bästa tips och inspiration när det gäller motorbåtsmanövrering. Filmerna är cirka en minut långa och publiceras på sociala medier varje vecka.

Info: www.neptunia.se