20 februari, 2017

Yamaha och Garmin gör ny integrerad marindisplay

Marine Group har valt Garmins 7-tums GPSMAP multifunktionsdisplay (MFD) som sin nya CL7 display. Som primär bildskärm för Yamaha Command Link Plus och Helm Master fullt integrerade system, är CL7 helt kompatibel med både NMEA 2000 och Garmin Marine Network.

 

Detta innebär att man kan lägga till fler Garmindisplayer, sensorer, ekolod, radar, autopilot, Fusion Link, IP-kameror mm. och dela informationen i hela systemet. CL7 kommer börja levereras i maj 2017.

Yamahas nya CL7 bygger på GPSMAP 7400-seriens plattform. Den får därmed hög prestanda och integrerade funktioner som är avgörande för att förbättra konsumenternas båtupplevelse för att styra båtar med Yamahamotorer, säger Ben Speciale, på Yamaha Marine Group.

Nya CL7 pekskärm blir den primära bildskärmen för Command Link Plus system samt Helm Master som krävs för Yamahas nya Set Point boat positioning function, och erbjuder exakt och användarvänlig system-data för upp till fyra utombordare på en skärm.