12 juli, 2017

Två unika fartyg för kryssningar med lyx

Silversea erbjuder lyxkryssningar till världens mest spännande destinationer. Rederiet, som är känt för sin flärd och för att kunna ta sina gäster dit större kryssningar inte kan, lanseras nu två helt nya fartyg. Ett av de nya fartygen är ämnat för polarvatten och blir unik inom lyxiga expeditionsturer. Det andra blir ett av Silverseas nya flaggskepp som utlovar världens mest unika kulinariska höjdpunkter ombord. 

Presssmeddelande:

Silver Muse är Silverseas nya flaggskepp som erbjuder kryssningsindustrin mest extraordinära restauranger ombord, i hela världen. Fartyget presenterar åtta matmöjligheter, däribland en exklusiv Relais & Chateaux-restaurang och ett brett och individuellt gourmeterbjudande till havs. Fartyget erbjuder utrymme ombord för cirka 596 gäster med all-inclusive. Skeppet är känt för sin personliga atmosfär, individuella service, stilfulla interiör, moderna elegans och kulinariska höjdpunkter.

Silver Cloud är ett is-klassat fartyg ämnad för polarvatten, som tar sina gäster till Arktis och Antarktis samtidigt som de skämmer bort dig ombord. Dessa kryssningar erbjuder en bekväm, glamorös och trivsam miljö och livsstil. Gästerna kan njuta av exklusiva havsutsikter från sviterna, gourmetmat, personlig service av en butler och ett generöst urval av bekvämligheter på båten med all-inclusive och gratis Wi-Fi till varje gäst. Gästantalet vid resorna till Arktis och Antarktis kommer att vara 200 gäster. Silver Cloud planeras att starta i augusti 2017 och kommer att finnas bland Silverseas expeditionsflotta i november 2017.

Info: http://www.silversea.com/