24 augusti, 2017

Öppet hus och rundvisning på Rutgersons fabrik i Marstrand

Båttillbehörstillverkaren Rutgerson Marin i Marstrand välkomnar under Marstrand Boat Show alla mässbesökare till Öppet hus och en rundtur i fabriken. Företaget tillverkar block, däcksluckor, ventiler, skotsystem och segelbeslag som används på båtar över hela världen.

– Vi är stolta över vår maskinpark och det faktum att vi fortfarande tillverkar våra produkter i Sverige. Det vill vi gärna passa på att visa upp under mässan, säger Charlotte Rutgerson som är VD för familjeföretaget.

Rutgerson Marin grundades i Marstrand redan 1976 och tillverkar än idag sina produkter under ett och samma tak i det lilla samhället längst ut i västsvenska kustbandet. 85 procent av företagets produkter exporteras till utlandet, främst Europa och USA.

– Vi tycker det är jätteroligt att vår lilla båtmässa här i Marstrand blivit så stor och hoppas att vårt Öppet hus kan bli en årlig tradition.

Rutgerson Marin kommer hålla öppet fredag till söndag mellan klockan 10.00–16.00. Utöver en rundtur i fabriken kommer besökare även kunna köpa företagets produkter till mässpriser, få råd direkt från tillverkarna eller bara njuta av en fika på takterrassen.

Lokalerna är belägna på Mjölkekilsgatan 21 på Koön, det stora glashuset på vänster sida vid infarten till Marstrand.

Info: www.rutgerson.se