5 september, 2017

Ökad försäljning och intresse på Allt på Sjön i Gustavsberg

Nordens största flytande båtmässa, Allt på Sjön i Gustavsberg, har just avslutats för sjunde året i rad. Som väntat blev det återigen rekordpublik, minst 25 000 besökare, och många av utställarna på båt- och tillbehörssidan var mycket nöjda med tillströmningen av besökare, deras intresse och affärer gjorda direkt på mässan.

Foto: Lars H. Lindén.

Pressmeddelande:

Totalt ställdes 281 nya motor- och segelbåtar ut vid bryggorna från 76 företag tillsammans med 85 service- och tillbehörsutställare på land.

– Vi är mycket glada över besökarantalet och framförallt att mässan är så folklig, i många fall är hela familjen med och tittar på mässans utbud vilket våra utställare uppskattar. I år hade vi även förmånen att smyginviga delar av Värmdö kommuns nya event- och mässområdet ute på Kattholmen som ger en fingervisning av hur fin mässan kommer att bli när allt är färdigbyggt nästa år. Vi känner att Allt på Sjön i Gustavsberg verkligen har framtiden framför sig, säger Patric Borén, mässansvarig på Sweboat.

Allt på Sjön i Gustavsberg arrangeras av Sweboat – Båtbranschens Riksförbund med Värmdö Kommun som huvudpartner.

Nästa års mässa planeras till den 31.8-2.9 2018.

www.alltpasjon.se