9 november, 2017

Nytt utbud av fendertar och bojar

Poly-Produkter byter leverantör av hela sortimentet som berör fendrar och bojar. I över 30 år har Poly-Produkter importerat och marknadsfört fendrar från Polyform Norge, men nu tar amerikanska Polyform US över. Samtidigt byggs en distributionscentral upp för hela Skandinavien.

Tack vare leverantörsbytet har produktgruppen fendrar och bojar av naturliga skäl fått ett ökat fokus hos Poly-Produkter och kan nu, med det nya sortimentet från Polyform US, verkligen bli Skandinaviens ledande leverantör även inom detta område, enligt en pressrelease.

Från Polyform US kommer den klassiska F-fendern, men med högre glans och tillverkad av kraftigt material. Vit fender med blå topp är standard, men Poly-Produkter tar även in och lagerför helsvart fender, grå fender med svart topp samt helfärgad marinblå fender i F-serien.

Samtliga fendrar och bojar från Polyform US tillverkas i USA. De utmärker sig framförallt genom sin höga kvalitet, sin lyster men även fenderns stora skyddsyta, enligt företaget. I Europa anses fendrar från Polyform US vara av den absolut högsta klassen när det kommer till hållbarhet och kvalitet.

Poly-Produkter kommer även att ta in två helt nya modeller i sitt sortiment NF (New F) och HTM. Dessa fendrar har förstärkningsribbor, förstärkt linfäste, är tillverkade av kraftigt material med hög glans, tillgängliga i en mängd olika färger.

www.poly.se