30 november, 2017

Nylanseringar från svenska Anytec – Anytec A27 och A23

Den svenska båttillverkaren Anytec lanserar två helt nya båtar med utombordare. Premiärvisningen sker idag med synkroniserade evenemang för inbjudna gäster hos samtliga svenska återförsäljare.

Pressmeddelande:

Det handlar om två helt nya båtmodeller – Anytec A27 och Anytec A23. Med en längd i vattenlinjen på 8,41 respektive 6,83 meter är det två relativt stora båtar med gott om plats för vänner och familj, avkoppling och äventyr.

Att utveckla en ny båt handlar inte bara om siffror, flödesberäkningar och 3D-modeller. Om man inte lyckas fånga den rätta känslan är allt för intet. Utvecklingsarbetet kring A27 och A23 har därför handlat lika mycket om att känna in som att blicka framåt.

– Invändigt har vi fokuserat på att skapa en luftigare interiör med en starkare känsla av rymd och större sociala ytor. Vi har bland annat flyttat fram pulpeterna och förfinat förarmiljön ytterligare, säger David Stenlund, VD Anytec Sweden AB

– Utvändigt utstrålar de nya båtarna det självförtroende som går i arv genom hela modellprogrammet. Många designelement känns också igen från vår gigant Anytec 1221 SPD. Under ytan finns ett skrov som utvecklats för ökad stabilitet och följsamhet, särskilt med de lite större motoralternativen.

Alla värdesätter vi lite olika saker när vi väl är ombord, därför är vi stolta över att kunna presentera ett helt nytt, modulbaserat inredningssystem som gör det möjligt att anpassa din båt efter dina egna behov.

– Vi har fokuserat mycket på att förfina körupplevelsen våra kunder kommit att förvänta sig från våra båtar, säger David Stenlund. Det blir uppenbart så snart du lämnar bryggan. Mognare. Starkare. Mer konsekvent i sitt beteende.

Alltid redo för alla väder. Både Anytec A27 och Anytec A23 har utrustats med ett smart kapellgarage som integrerats bakom aktersoffan. När vädret slår om fäller du snabbt upp kapellbågen utan trassel. På listan över standardutrustning finns också balans i världsklass med hjälp av ett trimkontrollsystem från svenska Zipwake. Toppmoderna interceptorer minskar motstånd och bränsleförbrukning och ger alla förutsättningar för snabbare acceleration. Ett system som gör det möjligt att både äta kakan och spara den. Välj komfort. Njut av prestanda.

Oavsett om du söker det lugna, stilla eller det äventyrliga och fartfyllda så hittar du dit snabbt med hjälp av Simrads navigationssystem. Kombinationen av en högpresterande multi-touch plotter ur NSS evo3-serien och tillsammans med en pålitlig Bredbandsradar 4G ger dig en lika snabb som kristallklar bild av skärgården.