2 mars, 2018

Tio års motorgaranti från Marindepån

Marindepån introducerar en tioårig motorgaranti. Den täcker samma saker som en normal fabriksgaranti, men räcker betydligt längre.

Det finns inga krav på några särskilda försäkringar eller teckna några medlemskap. Det enda kravet är att motorn servas enligt tillverkarnas rekommendationer på någon av Marindepåns fem anläggningar som ligger från Roslagen i norr till Dalarö i söder.

– En längre motorgaranti har ett stort värde för kunden i form av ökad trygghet under garantiperioden. Motorn får också ett högre värde på andrahandsmarknaden eftersom garantin följer med motorn och inte är bunden till den ursprungliga kunden. Samtidigt blir garantin en morot att ta väl hand om sin motor så att sannolikheten ökar den håller lång efter att även denna garantitid gått ut, säger Marindepåns vd Björn Sandhaag.

– Vi ser bara vinnare med denna nya motorgarant. Kunderna får ett stort mervärde när de köper en motor samtidigt som vi ser till att fler maskiner kommer att servas och vårdas på ett sätt som gör att de håller mycket längre, säger Björn Sandhaag.

www.marindepan.se