20 juni, 2018

Erbjudande – Läs Hamnguiden online gratis!

Båtlivs läsare får ett exklusivt erbjudande med gratis tillgång till en riktigt fin hamnguide på nätet. Det är norska Hamnguiden Online, som erbjuder Båtlivs läsare detta under hela 2018. Hamnguiden Online är ett samarbete mellan norska Skagerrak Forlag och svenska Hydrographica.

Gå in på Hamnguidens hemsida och skapa ett ID. Installera därefter gratisappen Hamnguiden i Appstore eller Google Play och börja därefter ta del av erbjudandet. Det går lika bra att använda Hamnguiden direkt från PC eller Mac även utan app.

För att få tillgång till databasen går du in och skapar ett ID på Harbourguide: https://www.harbourguide.com/se/subscription/

På sida 2 under registreringen lägger du in kortinformation och väljer mellan års- eller månadsabonnemang på Hamnguiden Online. Valet spelar dock ingen roll eftersom kupongkoden gör att ingen avgift tas ut. Kupongkoden som ska användas är: HG2018BATLIV

Info: www.harbourguide.com