17 december, 2018

Plotter och ekolod med naturtrogna bilder

Raymarine Element är en ny generation av avancerade kombinationer av ekolod och GPS. Element Series har både Raymarine RealVision 3D och den nya ekolodstekniken HyperVision och levererar naturtrogna bilder som uppfyller kraven hos både kust- och aborrfiskare med avancerat ekolod, mångsidiga kartfunktioner och en intuitiv användarupplevelse.

Pressmeddelande:

Raymarine Element, som bygger vidare på framgången med FLIR:s prisbelönta Raymarine Axiom-displayer för navigation, har integrerad patentansökt RealVision 3D-ekolodteknik, vilket förbättrar fiskarnas sikt under ytan med 3D-bilder av bottnen och mer exakt indikering av fisk. Element introducerar ny patentansökt HyperVision 1,2-megahertz ekolodteknik med ultrahöga CHIRP-frekvenser (Compressed High Intensity Radar Pulse). HyperVision förstärker 3D-ekolodet med DownVision, SideVision och RealVision så att fiskeentusiaster kan se struktur, vegetation och fisk med naturtrogna detaljer.

Med optimering för en förenklad användarupplevelse gör Elements nya LightHouse Sport-operativsystem och intuitiva tangentkontroller att fiskeentusiasterna snabbt kan markera sina favoritplatser för fiske och skapa egna batymetriska kartor med den nya funktionen för att skapa Raymarine RealBathy-realtidskartor. Elements användarupplevelse förstärks ytterligare av en integrerad fyrkärnig processer som ger omedelbar kartritning, smidiga RealVision 3D-bilder och snabb respons på vattnet.

Element Series består av displaymodeller på 7, 9 och 12 tum. Element kommer att börja levereras under första kvartalet 2019 via FLIR:s återförsäljare.

Info: www.raymarine.com/element