28 januari, 2019

Liten styrpulpetbåt från Yamarin

Yamarin lanserar sin tredje nyhet för 2019 på Båtmässan i Göteborg, som öppnar på lördag 2 februari. 46 Side Console blir lillasyster i familjen som även består av 88 Day Cruiser och 63 Bowrider.

Yamarin 46 SC är en liten och praktisk båt byggd för sommarstugan men ändå trygg under alla förhållanden. Båten är lätthanterad med 30–50 hk motorstyrka. Den lämpar sig även som förstabåt för ungdomar eller som lätt trailerbåt för fiskare. Det är lätt att ta sig ombord och stadiga stävräcken förbättrar säkerheten då man stiger ombord och går iland.

Föraren och passageraren sitter bekvämt bakom den skyddande vindrutan. Den nya båten har bland annat stävräcken, sittdynor på akterbänken samt kuddar för ryggstöden som standardutrustning. Bland tillvalen märks bland annat en dynserie, akterkapell, akterräcken samt hamntäcke.

 

Tekniska fakta

Längd:         4,65 m

Bredd:          1,85 m

Vikt:              cirka 410 kg

Personer:    5

Motor:           30–50 hk

Info:              www.yamarin.com