Delbar kajak för fiskare

Point 65 KingFisher är en ny delbar fiskekajak från Point 65 Sweden. Det är en avancerad fiskekajak som är smidig och mycket stabil. För att nå de där hemliga fiskeställena går det att ta sig fram med armkraft med paddel, med benkraft med pedaler eller med elmotor.

– Delad får kajaken plats i en vanlig familjebil. Det tar bara några sekunder att montera ihop den och simsalabim så har man en avancerad fiskekajak i världsklass, säger Richard Öhman, grundare av Point 65 Sweden.

Kajakfiske är en aktivitet på stark frammarsch. På ett miljövänligt tyst sätt når man ställen som man inte kommer åt med en vanlig båt. Många av de fiskekajaker som finns på marknaden är både tunga, svårpaddlade och otympliga. Point 65 KingFisher är en helt ny fiskekajak som är stadig, stabil, lättdriven och kursstabil.

Point 65:s beprövade och patenterade delningssystem SnapTap gör att KingFisher lätt delas i två delar som enkelt får plats i en bil eller i hissen till lägenheten. Fiskekajaken monteras ihop på några sekunder till en stabil fiskekajak som kan bära en hel del utrustning. Den är 331 cm lång och väger 31 kg.

www.point65.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*