8 maj, 2019

Fusion Apollo 670 marinstereo

Den marina ljudsystemsspecialisten Fusion från Nya Zeeland lanserade Apollo RA770 och SRX400 i maj 2018. Nu är det dags för ytterligare en familjemedlem.

Apollo 670 är utvecklad som övriga Apollo produkter enligt Fusions egna True-Marine designfilosofi. Tillsammans skapar de ett underhållningssystem ombord ger installatörer och båtägare en unik upplevelse.

Serien är framtagen för att skapa ett paradigmskifte inom marinstereo, funktionerna och designen har utvecklats till vad det är genom att Fusion har lyssnat på kunder och noga följt den tekniska utvecklingen på båtar. Fusion Apollo 670 har modern design i en kompakt form med en tydlig färgdisplay, monteringsmåtten är identisk med den äldre Fusion MS-RA205. Den är utrustad med senaste teknologin som Fusion DSP (Digital Signal Processing), som ger möjligheten att anpassa stereon till de högtalare som är anslutna för att få bästa möjliga ljudupplevelse. Det görs via Fusion Link appen som finns både till iPhone och Android telefoner, via appen kan även stereons funktioner styras samt möjlighet ges till uppdatering av programvaran.

Apollo 670 har inbyggd 280W class D förstärkare för två zoner och ytterligare en zon kan anslutas till en separat förstärkare för att få ett tre zons system. Vid nätverkskoppling med övriga Apollo stereos via Ethernet kan Apollo 670 bli en del av ett PartyBus network, det gör det möjligt att lyssna på samma musik i alla utrymmen ombord eller välja Personal mode för att lyssna på egen ljudkälla i ett utrymme.

Apollo 670 marinstereo har många val för ljudkälla som Bluetooth, Universal Plug and Play (UPnP), USB (MP3 filer), AM/FM radio, AUX ingång, Optisk ljud (TV) sam DAB+ radio om tillvals modul och antenn är ansluten. Utöver fjärrstyrning från en Apple eller Android enhet via FusionLink app kan stereon styras via NMEA2000 kompatibel multifunktionsskärm, Fusion NRX300 fjärrkontroll via NMEA2000 och Fusion ARX 70 trådlös fjärrkontroll via Bluetooth.

Pris 7 995 kr.

www.comstedt.se