Segelbåtsföretagen bjuder in till Segelbåtsdagarna

På väst- och ostkust är alla välkomna att se och prova på segling och segelbåtar.  I hamnarna i Ellös och Gustavsberg visas över 30 segelbåtar.  Nytt för i år är att Segelbåtsdagarna på västkusten hålls i Ellös i Hallberg-Rassys hamn.

Västkusten, Ellös 11 och 12 maj

Segelbåtsdagarna 2019 hålls på västkusten i Hallberg-Rassy hamnen i Ellös

Här kan du se nya och begagnade segelbåtar. Möt tillbehörsleverantörer och ta en matbit i hamnen.

Utställare bland segelbåtsföretagen är Hallberg-Rassy, Bavaria, CR Yachts, Jeanneau, Diva, Hanse, Sweden Yachts, Campus och tillbehörsföretagen Liros, Mastervolt och Raymarine. XLNT Yachting visar fina andrahandsbåtar.

Ostkusten, Gustavsberg 18 och 19 maj

Segelbåtsdagarna på ostkusten hålls traditionsenligt i hamnen i Gustavsberg. Ett perfekt mål för en dagsutflykt med familjen. Restauranger, intressanta museer så som Artikipelag och Porslinsmuseet och den gamla bruksorten är i sig värda ett besök.

Segelbåtarna hittar du på Kattholmen i hamnen. Här kan du se en mängd nya båtar och se Sverigepremiärer. Här hittar du Arcona Yachts, Bavaria Yachts, Benetau med bland annat Sverigepremiär av den spännande Figaro 3, Dehler Yachts, Dufour, Diiva Yachts, Campus Boats, Hanse Yachts.

ÖPPET
Öppettider är 11:00 till 17:00 alla dagar

Möjligheter till provseglingar efter 17:00 Boka tid med leverantörerna innan visningsdagarna.

Mer information om utställda båtar på:
http://segelbatar.org/start/

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*