Kraftfull trollingmotor för sötvatten

Garmin Force är en ny trollingmotor avsedd för sötvatten. Med den kan du tyst åka båt över större områden och stanna kvar på samma ställe längre utan att skrämma bort fisken.

Med sin borstlösa motor arbetar Force nästan ljudlöst både under och över vattnet. Det är också den första trollingmotorn som har inbyggda, branschledande Garmin CHIRP traditionella och Ultra High-Definition ClearVü och SideVü skanningsekolod.

Den tysta borstlösa motorn gör att Force går med en så gott som omärkbar störning av ekolodet. Även ovanför vattenytan är den extremt tyst utan att behöva kompromissa med prestandan.

Den borstlösa motorn drivs med antingen 36V eller 24V. Force levereras med en integrerad omvandlare som är optimerad för användning i sötvatten med Garmin CHIRP traditionella och Ultra High-Definition ClearVü och SideVü scanningsekolod, så att du tydligt kan se mer fisk och strukturer. Den inbyggda omvandlaren är enkel att använda och kabelhanteringssystemet skyddar de inbyggda givarkablarna och andra tillbehör, inklusive hela serien med ekolod Panoptix™ och Panoptix LiveScope.

Trådlös integration med Garmins kartplotter och inbyggd autopilotfunktion gör att du kommer fram snabbare med Force och kan stanna kvar på samma plats längre medan du fiskar. Forces fotpedal är trådlös och ger omedelbar kontroll och respons.

Force beräknas finnas tillgänglig i augusti 2019 och kommer med en 50-tums eller 57-tums justerbar drivaxel. Pris från 42 400 kr.Info: www.garmin.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*