13 augusti, 2019

Världspremiär på Galeon 680 Fly i Cannes i september

Nya Galeon 680 är en kombination av klassiskt skrov med en ”floating design” interiört med många nya innovativa lösningar. Den interiöra designen är en direkt koppling till vågor och havet med en kombination av matt och högglanspolerat material.

I salongen finns fyra panoramafönster med en cockpitdörr, soltak, och en utgång för kaptenen. Allt detta kombineras med en stor öppen plats för gästerna som genom de stora panoramafönstren får en fin vy av naturen utanför.

Med klassens största flybridge och en ”smart layout” med en bar för ett dussin gäster. Fördäcket kan beställas i två versioner. En med flera elektriska funktioner som kombinerar soffor och bord på olika sätt alternativt en klassisk solbädd med soffa.

Polska Galeon har gått starkt framåt de senaste åren och utmanar nu på allvar de engelska och amerikanska varven. Det svenska priset är inte klart för Galeon 680, men bör bli klara i samband med båtmässan i Cannes.

Tekniska fakta

Längd:      19,99 m

Bredd:      5,22 m

Bränsle:    1 600 + 1 725 liter

Vatten:     800 liter

Motorer:   2×735 hk – 2×822 hk

Info:          www.psmarin.se