Linssen visar ny Grand Sturdy 35.0 AC och Sedan

Nästa generation av Linssen Grand Sturdy 35.0 (AC och Sedan) är på gång hos varvet i Maasbracht i Nederländerna. De nya modellerna har ny design och framför allt en annan typ av inredning än tidigare med mycket ljus och rymd.

Designen på utsidan är enkel att känna igen som en typisk Linssen stålbåt. Man ser även de rundare linjerna till rutorna runt salongen och de tredelade rutorna som släpper igenom mer ljus än tidigare varianter. Varvet säger att de har skapat maximal rymdkänsla med den nya designen.

För att skapa en ny innerdesign med mer lugn i både material- och färgval har varvet samarbetat med KesselsGranger DesignWorks. Träarbetena är i afrikansk okoume, ett hårt träslag med liknande yta som hos körsbärsträ. Läderdetaljerna har färgsatts för att ge ökad kontrast och därmed skapa ökad rymdkänsla.

De första båtarna av de nya modellerna blir klara i mitten av september.

Tekniska fakta
Längd:           10,70 m
Bredd:           3,40 m
Djup:             1,00 m
CE-klass:        C
Motor:          Volvo Penta diesel, D2-75

Info: www.linssenyachts.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*