9 september, 2019

Öppen och sportig Fairline Targa 45 OPEN

Engelska Fairline Yachts introducerar ännu en helt ny modell: Targa 45 OPEN. Denna sportiga båt med snygg coupé är resultatet av ett samarbete mellan båtvarvet och den italienska superyachtdesignern Alberto Mancini.

45-fotaren är en snygg och snabb ”Express cruiser” med gott om ljusinsläpp och en rejäl taklucka som ger intrycket av en öppen båt. Linjerna är hämtade från Fairlines senaste modeller.

Den nya båten har gott om utrymmen för dem som vill njuta av sol och vackert väder. Ovanför tendergaraget i aktern finns en stor solbädd och en större sittgrupp. Ombord finns även två rymliga kabiner och två badrum.

Ursprungligen hette modellen Targa 43 OPEN, men detta ändrades för att ge mer rättvisa åt båtens dimensioner.

Motoriseringen är två stycken dieselmotorer Volvo Penta IPS 600 D6-440, som ger en komfortabel marschfart på 26 knop och toppfart på 31 knop. Den som vill åka snabbare kan uppgradera till Volvo Pentas nya IPS650 D6-480.

Priset startar på drygt 7 Mkr inklusive moms.

Info: www.fairline.com