9 januari, 2020

Världspremiär för Hallberg-Rassy 40C i Düsseldorf

Helt nya Hallberg-Rassy 40C får världspremiär på världens största båtmässa, Boot Düsseldorf i Tyskland, 18–26 januari 2020. Varvet visar där även alla nya modeller med dubbla roderblad; utöver 40C även Hallberg-Rassy 57, 44, samt 340.

Pressmeddelande:

Hallberg-Rassy 40C tänjer på gränserna för vad som är möjligt i en båt upp til 40 fot. Aldrig förr har man fått ut så mycket boendevolym och stuvutrymmen i den här storleksklassen. Båten testseglades vid varvet i december 2019 och de högt ställda förväntningarna överträffades. Båten har ett fantastiskt driv och är mycket lättstyrd, med full kontakt, man känner varje vindvridning och våg i ratten.

Detta är 50:e gången Hallberg-Rassy ställer ut på denna mässa. Båtarna visas i hall 16, monter A54.

Även Hallberg-Rassy Parts kommer att ha en monter med shop tillsammans med båtarna.

För skandinaviska besökare kommer det även finnas möjlighet att se nya Hallberg-Rassy 40C vid ett Öppet Showroom på varvet i Ellös helgen 8–9 februari, samt tillsammans med Hallberg-Rassy 340 och det nyligen av familjen Rassy donerade 50 fots sjöräddningsfartyget ”Mai Rassy” på Allt för Sjön i Stockholm den 7–15 mars.