29 januari, 2020

Minn Kota servicecenter i Sverige

Servicecenter för Minn Kota finns nu på fler orter i Sverige. Från 1 januari har  servicenätet utökats rejält, ytterligare tio företag har genomgått utbildning för att utföra garantiservice och de är utspridda på flera orter i landet för att täcka områden där Minn Kota motorer används. Målsättning är att komma närmare alla användare och kunna ge en ännu bättre och effektivare service.

2009 startade Jan Comstedt AB med distributionen av Minn Kota elektriska trollingmotorer i Sverige. 11 år senare har cirka 45 000 motorer kommit ut på marknaden tillsammans med många motorer sålda genom tidigare distributörer. En resa som började med Leif Engström och hans bolag LEF, han var en pionjär inom sportfisket och förespråkade användandet av elektriska motorer för trollingfiske.

För att ge alla användare av Minn Kotas produkter bästa möjliga hjälp har Comstedt alltid strävat efter att ge snabb och effektiv service. Comstedts egen serviceverkstad i Göteborg har skött all service tills för några år sedan när Martec i Stockholm startade som den första externa auktoriserade serviceverkstaden.

Minn Kota auktoriserade servicecenter i Sverige 2020:

 • Jan Comstedt AB, Göteborg
 • Martec International AB, Kista
 • Westgear AB, Halmstad
 • Nyvab Nybergs Verkstad AB, Älmhult
 • Motor & Marin i Bäckaskog AB, Fjälkinge
 • Mojo Boats AB, Pålsboda
 • Axelssons Marin i Strömstad AB, Strömstad
 • Marinssystem i Stockholm AB, Täby
 • Borgs Motor AB, Kumla
 • Bengtsons Cykel & Service AB, Korsberga
 • Kanholmsfjärdens Marina AB, Djurhamn
 • Ring up i Gävle, Gävle

Se fullständig adressinformation nedan.
https://www.comstedt.se/support/minn-kota-servicecenter