Så ser den ut – Ryds 735 VI

Ryds Båtar hade en digital premiär på sin nya toppmodell 735 VI första dagen av Båtmässan i Göteborg. Här är de första bilderna som har visats på båten.

På Båtmässan i Göteborg 1 februari var det en digitalpremiär för det nya modellprogrammet. De nya modellerna har tagits fram i samarbete med Mannerfelt Design Team. Det innebär både ett helt nytt designspråk och modern VI-teknik för att bygga båtar med lägre miljöpåverkan än med traditionell tillverkning.

– Det här blir den största nyheten i vår 70-åriga historia. Den första modellen, som heter Ryds 735 VI, är den största vakuuminjicerade båten som vi har tillverkat, säger Patrik Håkansson, vd för Ryds Båtar AB i Ryd.

Den första visningen av det nya modellprogrammet blir annorlunda mot traditionella nyhetspresentationer.

– Det blir en digitalpremiär i Göteborg då släpper vi bilder på både inom- och utombordarbåten där vi kommer att erbjuda intresseanmälningar på grund av begränsad tillgång under 2020. Bilderna släpps samtidigt på hemsidan.

Båtarna tillverkas i Sverige.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*