22 juni, 2020

Marint jubileumsevent i hjärtat av Göteborgs Hamn – Eriksberg Boat Show

I april 2021 öppnar ett nytt tredagars arenaevent för båtfantaster och andra nyfikna i hjärtat av Göteborgs hamn. Det är dags för premiär för den första flytande båtmässan i centrala Göteborg – Eriksberg Boat Show.

Göteborg har i många år varit ett naturligt centrum för event förknippade med havsliv. Många av dessa är dock förlagda på land. I samband med Göteborgs 400-årsjubileum lanseras nu ett marint event som kommer att äga rum i sin rätta miljö, nämligen i vattnet.

Eriksberg Boat Show, 16–18 april 2021, blir tre intensiva dagar där besökare i stämningsfull hamnmiljö kommer att bjudas på en späckad båt- och tillbehörsarena, aktiviteter, underhållning och street food. Eventet är gratis för besökare och välkomnar alla, från båtfantaster till nyfikna.

Kjell Hansson från Eriksberg Boat Show AB har under sina 40 år i marinbranschen varit med om att introducera flera stora marina varumärken på den svenska marknaden.

– Det känns mycket inspirerande att bygga upp en båtlivsarena av det här slaget mitt i hjärtat av Göteborgs Hamn. Målsättningen är att erbjuda något för alla, inte bara båtfolk. Att utställningen sker i april är en stor fördel, med alldeles lagom distans till sommarsäsongen, säger Kjell Hansson.

Evenemanget arrangeras av Eriksberg Boat Show AB som en del i firandet av Göteborg 400 år:

Info: www.eriksbergboatshow.se