24 juni, 2020

Ny försäkring med självriskreducering för båtägare

mySafety Försäkringar presenterar en självriskreducering för båtar som ger extra trygghet på sjön. Försäkringen ersätter upp till 10 000 kr på betald självrisk vid skador som omfattar ordinarie båtförsäkring.

Pressmeddelande:

mySafety Försäkringar erbjuder sedan tidigare produkter som ger självriskreducering på hem-, samt bil- och MC-försäkringar. Lagom till midsommar lanseras nu även en självriskreducering som gäller både motor- och segelbåtar.

– Coronaedpidemin har gjort att många svenskar ställt in sig på att semestra hemma och intresset för att köpa båt inför sommaren är stort. Därför känns det extra roligt att lansera vår självriskreducering lagom till att båtsäsongen satt igång, säger PA Prabert, vice koncernchef mySafety.

För den som tecknar försäkringen under sommaren ingår även en kostnadsfri flytande båtflytnyckelbricka som har ett unikt ID-nummer kopplat till ägaren med instruktioner till upphittaren. Den som hittar nycklarna lägger dem sedan i närmaste brevlåda eller lämnar dem till polisen och därefter skickas de rekommenderat hem till ägaren.

Fram till den sista augusti kostar försäkringen 69 kr och gäller i tolv månader.

Info: https://www.mysafety.se/forsakringar/sjalvriskreducering-bat